rebus Napisano 1 Stycznia 2019 Share Napisano 1 Stycznia 2019 Witam, jest to moja 1sza relacja na forum. Z zamiłowania jestem mercedesiarzem, jest to moja ulubiona marka aut, od wielu lat jeżdzę mercedesami i w tym roku moja narzeczona podarowała mi dośś spontanicznie taki oto model pod choinkę, tłumacząc że to mikołaj tak zaplanował, a nie ona Mniejsza o większośc, w latach młodzieńczych miałem do czynienia z modelarstwem, ale nieco większym, bo rc ( samoloty 3d benzynki po 150ccm ) Jest to mój 1szy plastik, więc proszę o wyrozumiałość : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 2 Stycznia 2019 Share Napisano 2 Stycznia 2019 Super że prowadzisz warsztat, będę zaglądał tylko wstawiaj proszę większe zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 4 Stycznia 2019 Share Napisano 4 Stycznia 2019 Widze że ktoś tu maluje pedzlem prawda?. Do zdjęc polecam serwis imgur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi