Tiger44 Napisano 19 Kwietnia 2019 Share Napisano 19 Kwietnia 2019 Witam. Co prawda sklejony już jakiś czas temu aczkolwiek dopiero teraz bezwstydnie postanowiłem się pochwalić. Sama koncepcja to przedstawienie członka Panzertruppen zagubionego gdzieś w okolicy ww. metropolii. Malowałem Pactrami, do tego trochę efektów wykonanych m.in. za pomocą płynów AK/Mig. Uprzedzam pytanie(jeśli takowe padnie) śnieg to soda oczyszczona. Do modeliku dodałem parę drobiazgów w rodzaju kabli, przewodów etc. Garść zdjęć by nacieszyć oczy(bądź pogorszyć wzrok ); Pozdrawiam, wesołych Świąt życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GenKamyk Napisano 19 Kwietnia 2019 Share Napisano 19 Kwietnia 2019 Fajny temat! Aż żal chłopa, dobrze że już wiosna Wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 20 Kwietnia 2019 Super Moderator Share Napisano 20 Kwietnia 2019 Fajny... lecz uwaga: - skoro gość stoi z mapą to sugeruje, że przed chwilką jeszcze jechał. W związku z tym warto, by niektóre elementy motoru nie miały na sobie śniegu, choćby opony, siodełko delikwenta, manetki itd Tylko żeby nikt mi nie powiedział, że figurant stoi tak od godziny i mu zasypało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi