David1717 Napisano 12 Marca 2008 Share Napisano 12 Marca 2008 Witam Chciałbym wam przedstawić mój pierwszy model.Dodam że kabina była malowana.Składałem ten modelik jakieś dwa miesiące.Życzę miłego oglądania. A oto kilka fotek Silnik: A to końcowy efekt pracy: Życzę miłego oglądania.Czekam na komentarze POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 12 Marca 2008 Share Napisano 12 Marca 2008 No no no , jak na 1 model to mi sie podoba , nawet bardzo . Czarnym matem malowałeś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 14 Marca 2008 Share Napisano 14 Marca 2008 Wygląda jak JarekS-a Actros,ale jak na 1 to super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 14 Marca 2008 Share Napisano 14 Marca 2008 Wygląda jak JarekS-a Actros,ale jak na 1 to super!!! Przepraszam za 2 posty wymsknęło mi się !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 14 Marca 2008 Share Napisano 14 Marca 2008 Witam , no nie wiem , do Jarka brakuje mu jeszcze troche , przedewszystkim u Jarka jest piękna głębia koloru i lustro , a tutaj jak mat wygląda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Marca 2008 Share Napisano 14 Marca 2008 KRUGER_MAN no już mi tak nie cukruj... Mój Actros nie jest wolny od wad David1717 ładny Actros, starannie wykonany. Jak na pierwszy model, jest bardzo dobrze. Czym malowałeś, tzn. jakimi farbami (czarny i chrom)? 2 rzeczy mógłbyś poprawić, a będzie jeszcze lepiej, mianowicie: - siatka grila, czy raczej wlotów powietrza tych dolnych (w zderzaku) nieco odstaje od spodu. Wiem, że to mały problem, bo taki jest model, ale spróbuj lepiej podkleić od dołu, a będzie lepiej wyglądało; - pomaluj piasty bliźniaków na czarno. Te 2 rzeczy jak poprawisz, będzie super. No i pomyśl nad jakąś naczepką do niego Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi