SHILKA Napisano 19 Maja 2019 Share Napisano 19 Maja 2019 Wymienię te dwa modele na Panzer IV lub King Tigera ze zvezdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cookie87 Napisano 23 Maja 2019 Share Napisano 23 Maja 2019 Cześć. O jaką dokładnie skalę tej pancerki chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHILKA Napisano 23 Maja 2019 Autor Share Napisano 23 Maja 2019 Chodzi o 35. A co masz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cookie87 Napisano 23 Maja 2019 Share Napisano 23 Maja 2019 (edytowane) Może coś mi się uda załatwić. Czyli oba samoloty za jeden z wspomnianych modeli? Może uda mi się zdobyć taki https://www.mojehobby.pl/products/Tiger-I-Ausf.-E-Early-Kursk.html Edytowane 23 Maja 2019 przez cookie87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHILKA Napisano 24 Maja 2019 Autor Share Napisano 24 Maja 2019 Wymiana za king Tiger, za panzer IV właśnie się zmieniłem. Szukam obu wersji king Tiger. Tygrysa zwykłego mam. Wieczorem bym Ci napisał co jeszcze mam z samolotów ze zvezdy na wymianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cookie87 Napisano 24 Maja 2019 Share Napisano 24 Maja 2019 16 godzin temu, SHILKA napisał: Wymiana za king Tiger, za panzer IV właśnie się zmieniłem. Szukam obu wersji king Tiger. Tygrysa zwykłego mam. Wieczorem bym Ci napisał co jeszcze mam z samolotów ze zvezdy na wymianę. Czekam w takim razie na info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi