tmajer Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 Model już parę lat nie produkowany, polowałem na niego trzy lata, w końcu znalazł się na Allegro. Nazwa Tamiya zobowiązuje, a więc wszystko w najwyższej jakości. W zawieszeniu prawdziwe sprężyny. Chyba go zrobię w kolorze czarnym, tak jak na pudełku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 Nie wiem, jakim cudem, ale jakoś nie zauważyłem tej aukcji... A też na niego poluję. Gratulacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 ooo , ten jest boski , widze ze u nas na forum tmajer i star200 wprowadzają manie terenówek . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tmajer Napisano 22 Marca 2008 Autor Share Napisano 22 Marca 2008 ooo , ten jest boski , widze ze u nas na forum tmajer i star200 wprowadzają manie terenówek . Pozdro Wiesz, off-roadowe zainteresowania zobowiązują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi