JanBrzechwa Napisano 5 Września 2019 Share Napisano 5 Września 2019 Witajcie. To mój pierwszy wpis więc bardzo proszę o wyrozumiałość. A więc ... chciałbym zrobić AC Cobra Shelby AC427 w pomniejszeniu. Powiedzmy w skali 1:12. Poszperałem nieco w internecie ale nigdzie nie mogę znaleźć dokładnie zwymiarowanego samochodu - może ktoś z Was dysponuje czymś takim??? Mam model dostępny w 3d (plik druku sldprt ale z jakimiś tam błędami). Poszukując różnych sposobów powiększenia modelu natknąłem się na takie zdjęcia jak te które tu załączam. Wygląda na to że ktoś zbudował szkielet z jakiejść OSB czy sklejki i to obłożył blachą. Pytanie jak uzyskać taki szkielet albo może ktoś z Was zna sposób powiększenia takiego plastikowego sklejonego modelu COBRY. Z góry dziękuje za rozpoczętą dyskusje i wszelkie pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi