Dumo Napisano 24 Marca 2008 Share Napisano 24 Marca 2008 Byłem dzisiaj w piwnicy w znalazłem pudło po kierownicy: A w nim nie dokończona dioramka zostawiona wiele lat temu: Esdek italeri 1:72 Panzer IV H italeri 1:72 Dobrze że się nie zarzekałem co do skali 72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 24 Marca 2008 Share Napisano 24 Marca 2008 heeh fajnie takie coś znaleść i powspominać planujesz to dokończyć czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 24 Marca 2008 Autor Share Napisano 24 Marca 2008 Nie buduje już "siedem dwójek" od dawna i tak zostanie. Wyrzuce to albo sprzedam za grosze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimi Napisano 5 Kwietnia 2008 Share Napisano 5 Kwietnia 2008 Diorama mogła by być ciekawa, warto by było ją skończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi