tepe31 Napisano 24 Marca 2008 Share Napisano 24 Marca 2008 Witam, zamieszczam moj pierwszy model który sprawił że powróciłem do dawnego hobby!! me 109 Academy, skłądał się świetnie. MAlowałem pędzlem MM emaliami, żółty to Acryl Pactry, na wierzch acryl bezbarwny MM. Nie jest to ideał, wiem o tym ale proszę o krytykę i komentarze. Oto fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 24 Marca 2008 Share Napisano 24 Marca 2008 Tak patrzę, że skądś znam ten model -... już wiem... kilkanaście lat temu go zrobiłem i gdzieś stoi na półce Poszukałem... oto i on to tylko tak przy okazji, bo model mi średnio wyszedł... zwłaszcza kalki, ale wtedy nie było jeszcze internetu i forów gdzie jest wiele praktycznych porad A wracając do twojego modelu... to chyba kołpak powinien być dwukolorowy... i o ile fotki nie kłamią to golenie i wewnętrzne powierzchnie osłon podwozia wygladają u Ciebie jak RLM65 a powinny być 02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tepe31 Napisano 24 Marca 2008 Autor Share Napisano 24 Marca 2008 kołpak jest dwukolorowy choć nie najpiękniejszy. MAsz rację co do goleni i osłon... ZONK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 24 Marca 2008 Share Napisano 24 Marca 2008 Powinien być dwukolorowy "w poprzek" (chyba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tepe31 Napisano 24 Marca 2008 Autor Share Napisano 24 Marca 2008 u mnie jest "nie w poprzek..." tak miałem na jakichśtam informacjach z netu i instrukcji ... ale szczerze może nie zwróciłem szczególnej uwagi na to wtedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi