danielodziem Napisano 30 Października 2019 Share Napisano 30 Października 2019 Model Tamiya 1/24 Leon cvstos AMG Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 30 Października 2019 Autor Share Napisano 30 Października 2019 Muszę podzielić zdj. Jakiś limity wyskakują. Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 31 Października 2019 Share Napisano 31 Października 2019 Jak się kładło kalki? Bo trochę ich tam jest. Mietek fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 31 Października 2019 Autor Share Napisano 31 Października 2019 Jak się kładło kalki? Bo trochę ich tam jest. Mietek fajny Spoko. Dałem radę.... Be większych problemów przy pomocy specyfików Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi