pawlik123 Napisano 4 Listopada 2019 Share Napisano 4 Listopada 2019 Wymienię model niemieckiego okrętu podwodnego U-505(IXC) 1/72 firmy Revell, na modele rosyjskiego(ex-radzieckiego)sprzętu wojskowego w skali 1/35. Model U-boot nowy i kompletny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marian Napisano 5 Listopada 2019 Share Napisano 5 Listopada 2019 Co konkretnie /jaki model i jakiej firmy/ w skali 1:35 sowietskiego sprzętu ? Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik123 Napisano 5 Listopada 2019 Autor Share Napisano 5 Listopada 2019 Nie dodałem w opisie że chodzi o powojenne konstrukcje ZSRR(ROSJI). Model u-boota wart jest jakieś 300-350zł(tak myślę) i wymienię się za model(e) za kwotę zbliżoną chociaż do tej sumy.Rozważę każdą rozsądną propozycję.Współczesny sprzęt bojowy ZSRR to w zasadzie tylko Trumpeter ,Meng ,Hobbyboss. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojdap Napisano 25 Października 2020 Share Napisano 25 Października 2020 Cześć, posiadasz jeszcze ten model? Jestem zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi