duders Napisano 10 Listopada 2019 Share Napisano 10 Listopada 2019 Witam Mimo ze na forum jestem już ponad 10 lat nigdy nie prezentowałem swojego modelu. W każdym razie w tym roku wróciłem do modelarstwa po wielu latach przerwy. Chciałem się skupić na lotnictwie USA po drugiej wojnie światowej w skali 1/72. Temat moim zdaniem bardzo różnorodny i pokazujący cały możliwy przekrój i rozwój lotnictwa. Pierwszy model jaki zaprezentuje to Thunderjet Tamiya. Model przyjemny lecz nie obyło się bez wpadek. Drugi w życiu model malowany aerografem wiec proszę o wyrozumiałość. Wszelkie uwagi i krytyka mile widziane, chętnie się czego nauczę i wyciągnę wnioski do przyszłych modeli. Miłego oglądania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 10 Listopada 2019 Share Napisano 10 Listopada 2019 Gratuluję odwagi zacząć od NMF na pierwszy model po powrocie. Wytykać palcem nie będę, fajnie, że wróciłeś. Ale przy następnym już tak. Thunderjet sympatyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 10 Listopada 2019 Share Napisano 10 Listopada 2019 Jak na drugie malowanie aero i odrazu NMF to chapeau bas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duders Napisano 10 Listopada 2019 Autor Share Napisano 10 Listopada 2019 Hmmm a co to jest NMF ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 10 Listopada 2019 Share Napisano 10 Listopada 2019 Natural Metal Finish - NMF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duders Napisano 10 Listopada 2019 Autor Share Napisano 10 Listopada 2019 1 minutę temu, mirage3 napisał: Natural Metal Finish - NMF Ach ok. Po prostu nie wiedziałem ze od tego się nie zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi