myeti Napisano 29 Marca 2008 Share Napisano 29 Marca 2008 (edytowane) Witam Po bardzo długiej przerwie postanowiłem wrócić do mojego hobby... (moja kolekcja jest zaprezentowana we wcześniejszych stronach tego forum..) Skusiłem sie na ten oto model ze względu na cenę która wynosiła 14F ( około 65zl ) Nigdy nie składałem Modeli ze stajni Revella wiec postanowiłem sprobować sil.. i tu niemile rozczarowanie.. model miał duzo niedoróbek. większość części nie pasowało do siebie co zmusiło mnie do poświecenia więcej czasu na jako taki remont.. Ale jakoś wyszło.. Model ma kilka małych niedoróbek przyznaje.. ale chyba to ze wzgledu na moja długą przerwę.. Kolor to Azure Blue metallic dość nietypowy dla tego modelu przyznam.. Karoseria wymaga jeszcze pociągnięcia lakierem bezbarwnym ale to jak już będę miał więcej czasu.. Edytowane 31 Marca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 30 Marca 2008 Share Napisano 30 Marca 2008 Komentarz w zasadzie jeden - jeśli miałbym umieszczać takie zdjęcia to poczekałbym i zrobił je lepiej... Użyty aparat jest OK więc to wina obsługującego. Na temat modelu nie wypowiem się gdyż nic nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 31 Marca 2008 Autor Share Napisano 31 Marca 2008 Dolaczylem juz nowe foto ktore sa lepszej jakosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 1 Kwietnia 2008 Share Napisano 1 Kwietnia 2008 No model fajnie sklejony, wszystko OK. Jednak ja jestem zwolenniczką tylko i wyłącznie czerwonych Ferrari . Ale ogólnie to super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi