Sniper Napisano 3 Kwietnia 2008 Share Napisano 3 Kwietnia 2008 Witam wszystkich, czy ktoś miał okazję rzucić okiem na model Miga 29 f-my Condor w 72ójce? Mam okazję takowego kupić ale zupełnie nie wiem co to za diabeł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 3 Kwietnia 2008 Share Napisano 3 Kwietnia 2008 Sam model to nic specjalnego... Jak chcesz koniecznie Miga-29 to kup sobie model Italeri robią A i UB albo Hellera UB. Dobry jest też ICM tylko, że to Mig-29A 9-13. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axx1 Napisano 4 Kwietnia 2008 Share Napisano 4 Kwietnia 2008 Z Condora tez jest Mig 29 9-12 i 9-13 oraz SMT. O proszę: http://www.model-mania.pl/go/_category/?idc=id_78&order=2&page=1&producer_id=0&record_row=long&lang=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 9 Kwietnia 2008 Share Napisano 9 Kwietnia 2008 Miałem okazję zajrzeć do pudełka condora w sklepie, wersja 9.12 i zrezygnowałem zakupu. Elementy niechlujnie odlane, ogólnie nie warto cena prawie tyle co za Italeri. PZdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axx1 Napisano 10 Kwietnia 2008 Share Napisano 10 Kwietnia 2008 To fatalnie, miałem zamiar kupic mig 29 i 31 z kondora właśnie w sprzedaży wysyłkowej, ale teraz chyba zrezygnuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi