danielodziem Napisano 10 Kwietnia 2020 Share Napisano 10 Kwietnia 2020 Nowy model na rynku firmy NuNu.. Tamki to nie przypomina ale spasowanie jest ok. Minusem natomiast są wypychacze których jest dosyć dużo. Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 10 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2020 Małe elementy pomalowane. Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 10 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2020 Wnętrze i komora silnika. Plus okablowanieWysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 10 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2020 Problemy ze zdjęciami... Obniża jakość po wrzuceniu... Porażka Klatka zrobiona. Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 10 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2020 Jeszcze raz zdj przez zalacznikWysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 10 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2020 Ostatnie malowanie na wieczór.Kolorki Bazowe. Tamiya/GunzWysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 13 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2020 Kalki na budzie i elementy do całości gotoweWysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 15 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2020 Gotowy.... Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi