ShaDow FoX Napisano 9 Kwietnia 2008 Share Napisano 9 Kwietnia 2008 Witam. Po długiej przerwie postanowiłem reaktywować warsztat na początek chciałem zrobić mała winetkę ze spadochroniarzami(zdjęcia są na forum), ale nie wiem jak wykonać takie "coś" ów "ścianę" zakreśloną czerwonym kółkiem, z czego to jest zrobione ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 9 Kwietnia 2008 Share Napisano 9 Kwietnia 2008 Może to jest drewniany klocek ( moze inny materiał ) i tak wycięty żeby ta ścianka została ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 9 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2008 Możliwe myślałem o tym, albo może też być gips, ale nie wiem, dlatego piszę może ktoś jest pewny i wie z czego to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 9 Kwietnia 2008 Share Napisano 9 Kwietnia 2008 z żywicy :P bo to winietka firmy warriors przedstawiająca bodajże australijczyków z 1 wojny światowej :P jeżeli zamierzasz robić coś większego, brzegi warto wykonać z balsy lub umieścić całość na jakiejś podstawce.. w przypadku tak małej winietki materiałem wykończeniowym może być polistyren.. (karty bankowe, telefoniczne, różnego rodzaju blistry i opakowania plastikowe) jak już będziesz miał wyobrażenie jak to ma wyglądać, wytnij odpowiednie ścianki i je sklej w formę pudełka, wypełnij czymś (styropian, styrodur, pianka montażowa, gips) a następnie wymodeluj teren.. a dalej sobie poradzisz powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 9 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2008 ooo o tym nie pomyślałem z kartami myślę, że będzie dobrze dzięki wielkie niedługo wrzuce parę fotek pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcel Napisano 10 Kwietnia 2008 Share Napisano 10 Kwietnia 2008 materiał z czego to jest zrobione ma jakaś fachową nazwę (chyba styrodur) czyli "gesty styropian" - ale zazwyczaj sprzedaje sie w go w arkuszach wiec na cos takiego musisz poszukać na allegro albo skleić kilka warstw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi