Merida Napisano 23 Kwietnia 2008 Share Napisano 23 Kwietnia 2008 Jakie Farby mi są potrzebne na ten model: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 23 Kwietnia 2008 Share Napisano 23 Kwietnia 2008 Wysłany: Sro Kwi 23 2008, 21:49 Temat postu: -------------------------------------------------------------------------------- Witaj tigera skleja się super mam 3 problem sprawiaja tylko gąsienice mają źle zrobione wypustki jeśli chodzi o kolory to w pudełku masz kalki do malowania pustynego z oraz w malowaniu jak na pudełku tę wersję można wykonać też w panzergrau ja osobiscie w moim 3 modelu wzorowałem się na modelu cyber-hobby http://www.perthmilitarymodelling.com/reviews/vehicles/cyberhobby/chc6286.htm model pomalowałe farbą humbrol ohra 83 i bardzo mi sie w tym odcieniu podoba jak bedziesz sklejał gąsienice daj znać na pw podpowiem ci co zrobić co do farb to oprócz koloru bazowego kup czarny gunmetal oraz najlepiej panzergrau do pomalowania obręczy gumowych na kołach wyglądają fajniej w tym kolorze i jeszcze jedno udaj się do sklepu dla artystów i kup suchą pastelę kolor sredni braz do pomalowania gąsienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi