falcon Napisano 25 Kwietnia 2008 Share Napisano 25 Kwietnia 2008 Witam wszystkich! Ostatnio po obejrzeniu kilku świetnie złożonych modeli An-124 revella zapragnąłem mieć ten model w swojej kolekcji 1/144 i jak obiecałem tak dotrzymuję słowa i zamieszczam zdjęcia wyprasek oraz link do stronki z bardziej szczegółowymi fotkami Przyznam się, że już w internecie znalazłem zdjęcia ramek ale jak miałem już model w reku to: Ramki podobnie jak A380 revella ledwo się mieszczą w pudełku, ale rozmiar arkusza kalkomanii jest imponujący hehe Części jest około 178 rozłożonych na 11 ramkach i możliwe 5 wersji oznakowań/malowań. Jedną nawet wykonał nasz kolega Flanker poniżej link do jego modelu z galerii: AN-124 Ruslam - GALERIA Instrukcja przedstawia też 5 konfiguracji złożonego modelu czyli bez podwozia (w locie), całkowicie zamknięty/otwarty lub tylko któraś z ramp otwarta/zamknięta Koniec czytania, czas oglądania! Pominiąłem 2 zdjęcia (2 sywmtryczne raki) dla prawego skrzydła, ale wszystkie wraz z detalami można obejrzeć pod poniższym linkiem: ZDJĘCIA DETALI AN-124 RUSLAN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeeeek Napisano 25 Kwietnia 2008 Share Napisano 25 Kwietnia 2008 powiedz mi gdzie dostałeś tego wielkoluda i ile za niego dałeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falcon Napisano 26 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2008 Kupiłem na allegro.pl ale niestety trochę przepłaciłem bo 2 tyg później ktoś wystawił 2 sztuki za ok 90zł, a ja dałem o 10zł więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi