kabatmix Napisano 5 Grudnia 2020 Napisano 5 Grudnia 2020 (edytowane) Mam na sprzedaż kolejny kompresor wykonany przeze mnie, widoczny na zdjęciach. -kompresor z lodówki marki ACC -zbiornik 6 litrów z zaworem spustowym wody -presostat ustawiony na wyłączenie około 6,5bar (ponowne uruchomienie w okolicy 4bar) -zawór zwrotny z odprężnikiem (zrzucający ciśnienie między kompresorem a butlą) -zawór bezpieczeństwa 8bar -filtro-reduktor ciśnienia wraz z szybkozłączką (standardowa do dużych kompresorów) -manometr wskazujący ciśnienie w butli -filtr powietrza stożkowy przy kompresorze -węże ciśnieniowe do 20bar Kompresor używany, sprawny, uruchamia się bez problemów przy ciśnieniu w butli. Czas nabijania ok 1min od zera w butli. Cena: 390zł Preferowany odbiór osobisty: Kielce Więcej zdjęć lub filmiki z pracy mogę wysłać zainteresowanym. LINK DO ZDJĘĆ: https://photos.app.goo.gl/ZTyRRkd44f3QotWY7 Edytowane 29 Grudnia 2020 przez kabatmix 1
Ciemek Napisano 6 Grudnia 2020 Napisano 6 Grudnia 2020 Cześć, jestem wstepnie zainteresowany, czy mógłbyś podac jego wymiary?
kabatmix Napisano 6 Grudnia 2020 Autor Napisano 6 Grudnia 2020 2 godziny temu, Ciemek napisał: Cześć, jestem wstepnie zainteresowany, czy mógłbyś podac jego wymiary? Wysokość 50cm, Szerokość: ok40cm, głębokość 30cm
Ciemek Napisano 6 Grudnia 2020 Napisano 6 Grudnia 2020 Dałbyś rade podesłać filmik z pracą na priv ? Jestem z Olsztyna wiec w gre wchodzi przesyłka
Rekomendowane odpowiedzi