kabatmix Napisano 5 Grudnia 2020 Share Napisano 5 Grudnia 2020 (edytowane) Mam na sprzedaż kolejny kompresor wykonany przeze mnie, widoczny na zdjęciach. -kompresor z lodówki marki ACC -zbiornik 6 litrów z zaworem spustowym wody -presostat ustawiony na wyłączenie około 6,5bar (ponowne uruchomienie w okolicy 4bar) -zawór zwrotny z odprężnikiem (zrzucający ciśnienie między kompresorem a butlą) -zawór bezpieczeństwa 8bar -filtro-reduktor ciśnienia wraz z szybkozłączką (standardowa do dużych kompresorów) -manometr wskazujący ciśnienie w butli -filtr powietrza stożkowy przy kompresorze -węże ciśnieniowe do 20bar Kompresor używany, sprawny, uruchamia się bez problemów przy ciśnieniu w butli. Czas nabijania ok 1min od zera w butli. Cena: 390zł Preferowany odbiór osobisty: Kielce Więcej zdjęć lub filmiki z pracy mogę wysłać zainteresowanym. LINK DO ZDJĘĆ: https://photos.app.goo.gl/ZTyRRkd44f3QotWY7 Edytowane 29 Grudnia 2020 przez kabatmix 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciemek Napisano 6 Grudnia 2020 Share Napisano 6 Grudnia 2020 Cześć, jestem wstepnie zainteresowany, czy mógłbyś podac jego wymiary? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kabatmix Napisano 6 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2020 2 godziny temu, Ciemek napisał: Cześć, jestem wstepnie zainteresowany, czy mógłbyś podac jego wymiary? Wysokość 50cm, Szerokość: ok40cm, głębokość 30cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciemek Napisano 6 Grudnia 2020 Share Napisano 6 Grudnia 2020 Dałbyś rade podesłać filmik z pracą na priv ? Jestem z Olsztyna wiec w gre wchodzi przesyłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kabatmix Napisano 29 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2020 Cena w dół! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
synt4x Napisano 12 Lutego 2021 Share Napisano 12 Lutego 2021 Zainteresowany! Pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi