wajtok Napisano 28 Grudnia 2025 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2025 Witam, Nie bylo mnie tutaj ladnych pare lat... Wynika to z tego ze pogorszyl mi sie wzrok ze wzgledu na moja cukrzyce i nie moge juz spedzac tyle czasu na modelarstwie tak malych rzeczy. Strasznie mnie to wkurza ale nie moge z tym nic zrobic. Probowalem zrobic sobie operacje na oczy ale moja wada nie kwalifikuje sie do operacji, wiec nie pozostaje mi nic innego jak pogodzic sie z faktami. Troche szkoda, bo mam jeszcze okolo 140 modeli do sklejenia - i nie wiem czy dam rade, bo teraz to tylko dwie trzy godziny dziennie moge poswiecic na sklejanie - spedzajac wiedzej godzin moj wzrok strasznie sie meczy...... tym bardziej ze musze pracowac w bardzo mocno powiekszajacych okularach. Musialem rowniez rozebrac moja makiete kolejowa bo sie przeprowadzalem, a teraz juz jej chyba nigdy nie odbuduje ze wzgledu na wzrok. No ale koniec biadolenia, jest co jest. Watek postanowilem dokonczyc, bo jakos tak glupio zostawiac niedokonczony - helikopter skonczylem pare lat temu, o ile mozna tak powiedziec, potem sie troche uszkodzil przy przeprowadzce, ale pomimo to postanowilem zrobic kilka zdjec zeby zkonczyc temat. Nie robie galerii bo sie model ( szumnie nazywajac ) do tego nie nadaje, zalaczam kilk zdjec tak zeby zakonczyc temat. Mam nadzieje, ze uda mi sie jeszcze cos skleic i pokazac na forum..... ale na razie znalazlem sobie cos w wiekszej skali .... zaczynam sie zajmowac buduwa modeli na radio w skali 1:14. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi