Actros Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 Na forum nie będę pisał tak dosłownie Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniakscań Napisano 10 Lipca 2008 Autor Share Napisano 10 Lipca 2008 Pora odkurzyć ten temat,dawno już nic nie pokazywałem , od ostatniego postu wiele się zmieniło, Scania jest już w prawdzie sklejona, pomalowana i obklejona kalkomanią. Nie pomalowałem jej tak jak mówiłem ale i tak jest ładna. Jest kilka niedociągnięć których nie będę ukrywał. Czekam na opinie!! Budowa: gotowa Scania: koła gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 10 Lipca 2008 Share Napisano 10 Lipca 2008 Ja nie wiem , ale co ty na felgi na bliźniakach założyłes ? I fotki sie nei chca powiekszać ;/ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 10 Lipca 2008 Share Napisano 10 Lipca 2008 KRUGER_MAN w niektórych tuningowanych truckach zakłada się te pierścienie ochronne nawet na tylnie felgi. Najbliższy przykład to Scania Red Hawk . Ta antena od CB? wogóle nie pasuje powinna być na globie i taka trochę za gruba... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 10 Lipca 2008 Share Napisano 10 Lipca 2008 Aha , dzieki bilonzi , 1 raz takie cos widze :PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redline Napisano 10 Lipca 2008 Share Napisano 10 Lipca 2008 Coś ci sie chyba przód odkleił http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/53b8886856b22d60.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi