ccrriiss Napisano 7 Maja 2008 Share Napisano 7 Maja 2008 (edytowane) Witam posiadam kilka fotek podwozia MAN-a F2000 z zabudową śmieciarki (fotki były robione w kanale ) Więc proszę nie winić mnie o jakość zdjęć ale z tego co oglądałem to są dobrej jakości fotki: To narazie wszystko może komuś się przydadzą Aha bym zapomniał mam również dostęp do autobusów jakby ktoś potrzebował foty to niech da znać lecz NIC NIE OBIECUJĘ Pozdrawiam ccrriiss Edytowane 15 Maja 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 8 Maja 2008 Share Napisano 8 Maja 2008 O dzięki za fotki bo chcialem zrobić też smieciarke a możesz dać zabudowy fotki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 8 Maja 2008 Autor Share Napisano 8 Maja 2008 O dzięki za fotki bo chcialem zrobić też smieciarke a możesz dać zabudowy fotki?? Jak będzie się gdzieś po zakładzie kręciła ta śmieciarka to ją obcykam całą Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 8 Maja 2008 Share Napisano 8 Maja 2008 ok dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 15 Maja 2008 Autor Share Napisano 15 Maja 2008 Witam a więc tak jak obiecywałem mam kilkanaście fotek zabudowy tej śmieciarki A więc lecimy: Z tego co widać śmieciarkę obcykałem tylko z jednej strony Ale wszystko da się nadrobić Więc tylko spokojnie będę miał okazję to zrobię fotki z drugiej strony Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 15 Maja 2008 Share Napisano 15 Maja 2008 O dzięki :: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi