Paweł Czarnocki Napisano 18 Czerwca 2006 Share Napisano 18 Czerwca 2006 Witam. Patton już w 95 % zrobiony i mam wolne moce przerobowe. I powstał na PWM wspólny projekt T-80: http://www.modelarstwo.org.pl/forum/viewtopic.php?t=24379 No to do roboty. Wstępnie już złożyłem skorupę bez kleju: A może zrobić wersję z wieżą od Pattona: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 18 Czerwca 2006 Share Napisano 18 Czerwca 2006 Patton jakoś nie pasi do podwozia T-80. Teraz papier ścierny w dłoń i do boju ! Czy jednak czekasz na urlop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 18 Czerwca 2006 Share Napisano 18 Czerwca 2006 Teraz papier ścierny w dłoń i do boju ! Wojtek nie swiruj tylko wyciagaj swoja 80-ke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 18 Czerwca 2006 Share Napisano 18 Czerwca 2006 Już kiedyś wyciągnąłem, poleżała kilka dni na wierzchu, ale powędrowała do magazanu ponownie. Miałem dwa pomysły na malowanie, ale jeden przerasta moje możliwości, a drugie wymagało by trochę przeróbek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 18 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2006 Czy jednak czekasz na urlop? No troszkę już zacznę robić. Patton zaraz zejdzie z warsztatu to coś trza robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi