Jerry Napisano 26 Stycznia 2021 Share Napisano 26 Stycznia 2021 (edytowane) Witam Mam do zaoferowania zestaw U-boota VIIC/41 od Revella w skali 1:72 Jest to wersja Premium, Model jest w stanie sklepowym. Zafoliowany. Nie chcę więc rozrywać w celu robienia fotek. Zakupiony w sklepie MH Poniżej zdjęcia tego co można znaleźć w zestawie(zdjęcia podglądowe) Model w sklepie kosztuje 560pln u mnie 480pln Pozdrawiam Edytowane 1 Lutego 2021 przez Jerry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doberman Napisano 28 Stycznia 2021 Share Napisano 28 Stycznia 2021 Cena z wysyłką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerry Napisano 28 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2021 (edytowane) Jeśli jesteś chętny może tak być. Zainteresowany? Edytowane 28 Stycznia 2021 przez Jerry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doberman Napisano 28 Stycznia 2021 Share Napisano 28 Stycznia 2021 Niestety nie, bo mam juz jednego, Oferta kusząca , ale podziekuję . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi