danula55 Napisano 28 Stycznia 2021 Share Napisano 28 Stycznia 2021 Tak jaka w tytule zlecę wykonanie modelu według dokumentacji nie duży 40cm-50 cm wys.10cm napęd musi działać,proszę zainteresowanych o wpisy tu poniżej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marian Napisano 28 Stycznia 2021 Share Napisano 28 Stycznia 2021 co to ma być za model ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danula55 Napisano 28 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2021 24 minuty temu, Marian napisał: co to ma być za model ? to ma być łódko- pływak z napędem mięśniowym ,nie skomplikowana rzecz na śrubę,dokumentacja jest, wymiary można zmienić według ustaleń ,umowę zlecenie cena do ustalenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marian Napisano 28 Stycznia 2021 Share Napisano 28 Stycznia 2021 Na PW proszę o zdjęcie modelu ,plan modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danula55 Napisano 30 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2021 W dniu 28.01.2021 o 16:20, Marian napisał: Na PW proszę o zdjęcie modelu ,plan modelu proszę pana z chęcią skorzystam z pana usług ,to trzeba się spotkać porozmawiać ,dlaczego umowa o prawa autorskie ponieważ urząd patentowy zabrania pokazywania publicznie nie zatwierdzonego patentu i dlatego tylko do rak własnych i z podpisaniem umowy o prawa autorskie ,to jest nieduży model nazwę to,, łódko -pływak " z modułem o napędzie nożnym ,wymiary w przyblizeniu 40cm -50 cm ,moduł prosty nie złożony z śrubą napędowa,cena do uzgodnienia,wiec musimy umówić się na termin ja podjadę na wyznaczone miejsce stacje paliw czy inne publiczne miejsce i tam pokaże projekt i możemy się porozumieć proszę odpowiedzieć na moja propozycje co pan na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi