SympatycznyJanek Napisano 12 Marca 2021 Share Napisano 12 Marca 2021 Witam, nie od dzisiaj wiadomo, że w modelarstwie coś się udaje, ale też się nie udaje. W moim przypadku nie udało się całe szczęście, że już jakiś czas temu. Gdzieś 4 , 5 lat temu kupiłem w kiosku "35" z "Września". Próbowałem zrobić coś w stylu czechosłowackiego kamuflażu. Wynik nie był zadawalający, ale odłożyłem go na półkę. Po latach postaram się z niego zrobić zniszczony czołg, stojący gdzieś na polach wschodniej polski w 1941 roku w czasie operacji Barbarossa. Zapraszam do śledzenia mojej relacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SympatycznyJanek Napisano 12 Marca 2021 Autor Share Napisano 12 Marca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SympatycznyJanek Napisano 12 Marca 2021 Autor Share Napisano 12 Marca 2021 Będzie coś w taki stylu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi