wawrzul Napisano 18 Maja 2008 Share Napisano 18 Maja 2008 Model wykonalem ale jednak skonczyl jako zlom. Od spodu taaaaka szpara. Ogolnie rzecz biorac - nie polecam. Atrakcyjna jest za to cena. In-box dostępny jest tutaj : http://picasaweb.google.com/wawrzyniec84/UH1BHuey172Italeri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrgie Napisano 19 Maja 2008 Share Napisano 19 Maja 2008 Też mam ten model zrobiony ale zadnej szpary tam nie pamietam. Bardzo fajnie sie go lepiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falcon Napisano 19 Maja 2008 Share Napisano 19 Maja 2008 Ja mam wersję B, C, D i F tego śmigłowca w wykonaniu italerki i muszę potwierdzić zdanie poprzednika odnośnie szpary Co do wyprasek to jak na ta firmę też całkiem przyzwoicie. nawet gdyby się coś trafiło w rodzaju rozstępów to zawsze można to załatać szpachlóweczką itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi