dorian1997 Napisano 26 Kwietnia 2021 Share Napisano 26 Kwietnia 2021 Witam, jak w temacie, moja pękła niestety wiec chetnie odkupie z obojętnie jakiego zestawu tylko aby była 1/48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barciu7 Napisano 26 Kwietnia 2021 Share Napisano 26 Kwietnia 2021 Mogę sprawdzić, ale nie obiecuję. Podeślij zdjęcie na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grrzesiek28 Napisano 29 Kwietnia 2021 Share Napisano 29 Kwietnia 2021 Hej. Jeśli jeszcze szukasz to mam otwartą owiewkę z Su-22 Mistercraft/ KP za free. Jak coś to PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorian1997 Napisano 1 Maja 2021 Autor Share Napisano 1 Maja 2021 Temat do zamknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi