Rigiel Napisano 1 Maja 2021 Share Napisano 1 Maja 2021 (edytowane) Dzień dobry, Wymienię całkowicie nowego i świeżego IS-2 z Tamiya na Leclerc z Tamiya (mogę nieco dopłacić) , ew na coś innego z II WŚ (Mile widziane różne propozycje ) Oczywiście wszystko do dogadania Pozdrawiam serdecznie Edytowane 1 Maja 2021 przez Rigiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom71 Napisano 1 Maja 2021 Share Napisano 1 Maja 2021 Mogę zaproponować jagdpanzer IV firmy mr.hobby czyli dokładnie to samo co stary dragon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rigiel Napisano 2 Maja 2021 Autor Share Napisano 2 Maja 2021 23 godziny temu, Tom71 napisał: Mogę zaproponować jagdpanzer IV firmy mr.hobby czyli dokładnie to samo co stary dragon. Model dla mnie nieco zbyt stary, mógłbym przygarnąć coś nowszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rigiel Napisano 2 Maja 2021 Autor Share Napisano 2 Maja 2021 Aktualne, możliwa również zamiana za jakiegoś PzIV lub Flak 88 lub Tigera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom71 Napisano 2 Maja 2021 Share Napisano 2 Maja 2021 mógłbym dorzucić trochę części od nowszych jagdpanzer IV z dragona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rigiel Napisano 2 Maja 2021 Autor Share Napisano 2 Maja 2021 26 minut temu, Tom71 napisał: mógłbym dorzucić trochę części od nowszych jagdpanzer IV z dragona Podeślij mi proszę jakieś zdjęcia jak wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdarek Napisano 2 Maja 2021 Share Napisano 2 Maja 2021 Mam na zbyciu z dragona oczywiście w 1/35 Hummel i Nashorn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rigiel Napisano 2 Maja 2021 Autor Share Napisano 2 Maja 2021 Aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom71 Napisano 3 Maja 2021 Share Napisano 3 Maja 2021 Zdjęcia modelu , czy tego co mogę dorzucić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdarek Napisano 3 Maja 2021 Share Napisano 3 Maja 2021 Dragon 6001 i 6004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tuniek Napisano 13 Maja 2021 Share Napisano 13 Maja 2021 Priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi