Rigiel Napisano 4 Czerwca 2021 Share Napisano 4 Czerwca 2021 (edytowane) Dzień dobry, Mam do zaoferowania Dragon 6403 Panther F (wersja ful wypas z magictrackami, metalową lufą itd.) oraz Dragon 6520 StuG IV Early (magic tracki) Wymieniłbym na coś innego, ponieważ zalegają mi i już od jakiegoś czasu i nie biorę się za nie. Mogę również sprzedać. Mogą być Char B1, Tigery, KingTigery, Jagdtigery, Pantery, Pz IV, T55 (Enigma też) , T-62, Merkava, Abrams, Leclerc, jakiś Sherman, Tortoise, T28/ T34, IS-2, ISU-1522 Ogólnie robię szeroko pojętą pancerkę w 1:35 więc jeśli ma ktoś coś do zaoferowania to zapraszam na priv. Pozdrawiam serdecznie Zdjęcia oferowanych modeli: Edytowane 4 Czerwca 2021 przez Rigiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom71 Napisano 5 Czerwca 2021 Share Napisano 5 Czerwca 2021 Poszła odpowiedz na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rigiel Napisano 5 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2021 Stug IV nieaktualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rigiel Napisano 10 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2021 Pantera aktualna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi