tutitt73 Napisano 20 Lipca 2021 Share Napisano 20 Lipca 2021 (edytowane) Dobry wieczór. Przywitam się takim efektem dłubania rdzy w zimowej scenerii. Drugi model po 25 latach przerwy. Ręce jeszcze bez wprawy Edytowane 20 Lipca 2021 przez tutitt73 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 23 Lipca 2021 Share Napisano 23 Lipca 2021 Załoganci trochę za czyści,ale nie jest źle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 23 Lipca 2021 Share Napisano 23 Lipca 2021 Też go robiłem jako trzeci model chyba, fajny, tani i duży, tak na przyszłość to rozcieńczaj farbę mocno, jak pędzlem to tak z z 1 do 5 minimum i maluj cieńkimi warstwami bo np pozalewane masz siatki, mogłeś je poprzekłuwać choćby igłą, zawsze to lepiej wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tutitt73 Napisano 23 Lipca 2021 Autor Share Napisano 23 Lipca 2021 (edytowane) Nie maluję pędzlem. Aerofraf jest dokładniejszy.. siatkę pozalewałem lakierem. Igła już nie pomogła. Edytowane 23 Lipca 2021 przez tutitt73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 23 Lipca 2021 Share Napisano 23 Lipca 2021 To ćwicz dalej bo szału nie ma jak to aerografem , zmyliło mnie że drugi model, zawsze myślałem że trzeba najpierw kilka zmalować pędzlem, przynajmniej ja tak miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi