kozi84 Napisano 31 Maja 2008 Share Napisano 31 Maja 2008 (edytowane) Witam w moim nowym temacie Dzisiaj zacząłem budowę naczepy Fruehauf texaco tank trailer. Beczka będzie podpięta pod Wester Star 5964SS. Fotka dla przypomnienia (lusterka jakby co juz sa na swoim miejscu :P) Zamierzam wykonać w beczce intalację pneumatyczną. I tu mam pytanie czy ktoś wie co to jest supply line i control line?? Czy to sa te przewody które ida pod konia ? Edytowane 1 Czerwca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redline Napisano 31 Maja 2008 Share Napisano 31 Maja 2008 Cóż. Western wygląda bardzo ładnie. Aaa... Zapodaj może jakieś foto pudła od naczepy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 31 Maja 2008 Share Napisano 31 Maja 2008 Takie pytanko z mojej strony, czy ta naczepa to będzie własny wymysł?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 31 Maja 2008 Share Napisano 31 Maja 2008 No ciekawy zestaw się szykuje zobaczymy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 31 Maja 2008 Share Napisano 31 Maja 2008 Supply line - z tego co mi te 2 wyrazy mówią to są kable od wspomagania . Control line - tutaj jednak nie mam pojęcia ... Western Star jest piekny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 31 Maja 2008 Share Napisano 31 Maja 2008 Western super się prezentuje, ciekaw jestem jak ta naczepka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 31 Maja 2008 Share Napisano 31 Maja 2008 kozi84 kiedyś ją chyba pokazował ,w zakupach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 31 Maja 2008 Autor Share Napisano 31 Maja 2008 aj zapomniaolem zapodać foto pudła, o to one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tmajer Napisano 1 Czerwca 2008 Share Napisano 1 Czerwca 2008 I tu mam pytanie czy ktoś wie co to jest supply line i control line?? Czy to sa te przewody które ida pod konia ? Supply line - zasilanie Control line - sterowanie. Czyli jeżeli dobrze rozumiem to na Supply line ciśnienie jest cały czas, a na control line pojawia się tylko w momencie uruchomienia jakiegoś urządzenia (hamulce). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi