HK1885 Napisano 2 Października 2021 Share Napisano 2 Października 2021 (edytowane) Przygarnę za pełnowartościowe bilety NBP. Edytowane 2 Października 2021 przez HK1885 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel.G Napisano 3 Października 2021 Share Napisano 3 Października 2021 Mam w wersji weekend, jeśli jesteś zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 3 Października 2021 Autor Share Napisano 3 Października 2021 32 minuty temu, Pawel.G napisał: Mam w wersji weekend, jeśli jesteś zainteresowany. Dzięki, ale szukam profipacka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Billo Bill Napisano 3 Października 2021 Share Napisano 3 Października 2021 Mam go w stanie kupione,odpakowane,zobaczone, zapakowane,leży w pudle.Najchętniej to bym go chciał wymienić na;,,Czeskiego'' Sokoła lub Mi-24P w skali 1:48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRAGE 5 Napisano 4 Października 2021 Share Napisano 4 Października 2021 Kolego HK1885 w naszej RP już dawno nie ma biletów , są banknoty.Pewnie dlatego za bilety nikt niechciał sprzedać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 4 Października 2021 Autor Share Napisano 4 Października 2021 7 minut temu, MIRAGE 5 napisał: Kolego HK1885 w naszej RP już dawno nie ma biletów , są banknoty.Pewnie dlatego za bilety nikt niechciał sprzedać. I tutaj jesteś w tak zwanym mylnym błędzie, już do mnie leci. Temat DO ZAMKNIĘCIA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRAGE 5 Napisano 4 Października 2021 Share Napisano 4 Października 2021 Gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi