Dzidek Gb Napisano 4 Czerwca 2008 Share Napisano 4 Czerwca 2008 (edytowane) No i jestem w warsztacie.... Odkopałem dawno zaczęty model Tygrysa i postanowiłem go dokończyć i zacząć na nowo przygodę z 1:35. Czekam na cenne uwagi co jest zrobione dobrze co żle a co nadaje się do całkowitej poprawy.Model nie jest wzorowany na żadnym zdjęciu archiwalnym jest powiedzmy prawdopodobny(można go potraktować jako model treningowy) , następny będzie już wzorowany na archiwach... Oto to coś na zdjęciach- Edytowane 5 Czerwca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 4 Czerwca 2008 Share Napisano 4 Czerwca 2008 czysto sklejony (na plus)i czysto pomalowany (raczej minus):] przydało by się jakieś cieniowanie, wash.. jakieś kalki błoto jest zbyt "glutowate", szczególnie na bocznych błotnikach - powinno być bardziej ziarniste nawet jeżeli było by mokre.. z czego są liny? wymieniłeś na jakiś drut w osłonie czy farbą zalałeś nitki z których jest spleciona? i gdzie są gąski? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 4 Czerwca 2008 Share Napisano 4 Czerwca 2008 Z tego co widzę to lina jest chyba zrobiona z cyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzidek Gb Napisano 5 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2008 z czego są liny? wymieniłeś na jakiś drut Liny są z linek od przerzutek rowerowych mają taką samą średnice A żeby się dobrze wyginało trzeba je wyżarzyć i robią się jak drut aluminiowy. Gąski są gotowe... Ale postanowiłem ten model przeznaczyć na doskonalenie technik modelarskich to dostanie gąski a pudełka a te to pójdą do innego modelu. Błotko już opadło...i myślę co z tym dalej zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 15 Czerwca 2008 Share Napisano 15 Czerwca 2008 Liny są z linek od przerzutek rowerowych A ja ostatnio potrzebowałem linek, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi