Hamilkar Napisano 16 Listopada 2021 Share Napisano 16 Listopada 2021 Dzień Dobry Koleżankom i Kolegom. Chętnie kupię model jak w tytule : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 16 Listopada 2021 Share Napisano 16 Listopada 2021 pisałem już o tym na jednej z grupek. pomimo tego że nie można już składać zamówień wznowień w sklepie internetowym volksów to w innych sklepach jest podana informacja że nakład będzie uzupełniany. bardzo możliwe że wróci także do oficjalnego sklepu zoukei mury. tu został właśnie uzupełniony: https://www...com/1-32-scale-horten-ho-229-volsws08 cena 549zł plus shipping i opłaty celne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 29 Listopada 2021 Autor Share Napisano 29 Listopada 2021 W dniu 16.11.2021 o 14:12, bsnt3k napisał: pisałem już o tym na jednej z grupek. pomimo tego że nie można już składać zamówień wznowień w sklepie internetowym volksów to w innych sklepach jest podana informacja że nakład będzie uzupełniany. bardzo możliwe że wróci także do oficjalnego sklepu zoukei mury. tu został właśnie uzupełniony: https://www...com/1-32-scale-horten-ho-229-volsws08 cena 549zł plus shipping i opłaty celne Dodałem do koszyka zamówień. Co teraz mam czekać na mail ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 29 Listopada 2021 Share Napisano 29 Listopada 2021 4 godziny temu, Hamilkar napisał: Dodałem do koszyka zamówień. Co teraz mam czekać na mail ? Klikasz na koszyk i jak masz już konto to finalizujesz zakup. Wybierasz adres i rodzaj wysyłki itp itd. Płacisz i to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 29 Listopada 2021 Share Napisano 29 Listopada 2021 Miej też przygotowane podsumowanie i dowód płatności bo w urzędzie celnym dowalą ci VAT do sumy przedmiotu i kosztów transportu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi