Partyznat Napisano 9 Czerwca 2008 Share Napisano 9 Czerwca 2008 Tak jak w temacie mam na warsztacie własnie Welligtona Revella 1/72, czekającego na malowanie i chciałbym go pomalowac innymi farbami niz Revell, bo to syf . Prosze o zamieniki o to numer tych farby 68, 82, 365 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wawrzul Napisano 9 Czerwca 2008 Share Napisano 9 Czerwca 2008 A nie łaska samemu poszukac? Zeby nie bylo, iz jestem tak do konca chamski : Revell 68 = 163 (Humbrol), H330/C330 (Gunze), B17M (Agama) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemos19 Napisano 9 Czerwca 2008 Share Napisano 9 Czerwca 2008 Imo powinieneś podać w najpopularniejszej konfeterii w Polsce - Pactra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Partyznat Napisano 9 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2008 Własnie szukałem wszędzie i nie mogłem znaleśc . Dziekuje wawrzul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Partyznat Napisano 9 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2008 Kurcze wszystko super tylko nigdzie nie moge znalesc w zadnym sklepie tego koloru B17M Agamy :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi