gren Napisano 22 Stycznia 2022 Share Napisano 22 Stycznia 2022 Z tego co pamiętam Pegaso i był sparowany z krzyżowcem .jak dla mnie dość antyczny chyba z 7 lat temu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gren Napisano 25 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2022 po prostu na 90 % muslim może byś Mustafa ben Wolkan , przeciwko temu że muslim świadczy tarcza,są na niej zwierzęta ,no ale mógł ja zdobyć lub .... bizantyjczyk też jest możliwy starli się z krzyżowcami w czasie IV krucjaty broniąc Konstantynopola . w bodajże 1204 roku. I ten epizod uznaję za mało prawdopodobny w wykonaniu autora lub autorów figurek. .na przyszłość będę dopisywał mm choć uważam iż samo 90 jest równie czytelne ..Antyk - tak robiłem go dawno kiedy królował Verlinden a Pegaso i Andrea były szczytem jakości . Obecnie przy rzezbieniu w 3D jest to przepaść jakościowa Polecam galerię na ZBrush Central.Dziadków solenizantów nie będę komentował . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi