Gościu Napisano 8 Lutego 2009 Autor Share Napisano 8 Lutego 2009 O żesz, ale kreciki, co i rusz cos z odmętów wygrzebią. Witaj picad płukanki - to oleje artystyczne w kolorze czarnym i brązowym(nie pamietam, które dokładnie..czy 512 abteilung, czy Talens Rembrandt) pigmenty to kolory mieszane własnym sumptem(brązy - od jasnego po ciemny) Jesli chodzi o pastele...to do tego typu waloryzacji odradzałbym.Na tłumik, ew. zabarwianie błotka na czołg to i owszem, jednak uzyskanie gładkich przejść itd jest bardzo uciążliwe przy kredkach. Pastele, mają jeszcze jedna wadę, jeśli dostaną wody, czy innego płynu ZMIENIAJĄ kolory...więc to co zobaczysz na sucho, po zmoczeniu i wyschnięciu na modelu może się różnić. Jeśli koniecznie chesz kredki, to ich gama kolorów jest baardzo wielka, więc w odcieniach kurzu możesz brylować jak Ci się żywnie podoba. Polecam niedrogie pigmenty Talen Pigmenty, całość nakładana pędzlem, na sucho. Erni, dzięki... Hyh, mam jakiegoś deemelowskiego carriage, ze dwa ronsony leżą...i z zielonych to miotacz brytyjski(crocodile) Kiedy..hm..u mnie jak zawsze, jak mi odpali to pewnie rzędem polecą..mamy cały roczek;) pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 8 Lutego 2009 Share Napisano 8 Lutego 2009 Rafał J. wykonał pojazd USA Witam po jasnej Stronie Mocy Co prawda model z czerwca, ale teraz się dowiedziałem Model wykonany bardzo fajnie podoba mi się. Szczególnie za brudzenie masz "+" Kolor wg. mnie dobry, aczkolwiek delikatnie mógłby być jaśniejszy. No to kiedy kolejny przedstawiciel jasnej Strony Mocy? Panowie mówi wam to zawodowy czołgista. W takim razie zapraszam TUTAJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 9 Lutego 2009 Autor Share Napisano 9 Lutego 2009 thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi