Ivan_Kolesnikov Napisano 4 Lutego 2022 Share Napisano 4 Lutego 2022 Cześć wszystkim! Postanowiłem zebrać taką bestię. Jest do tego kilka dodatków. To jest obecny stan. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan_Kolesnikov Napisano 4 Lutego 2022 Autor Share Napisano 4 Lutego 2022 16 minut temu, bulik58 napisał: Ivan duzych kotow nigdy nie za duzo jakie malowanie planujesz czyzby znany 331 ze Sch.Pz.Jg.Abteil. 653?. Ponizej masz stronke do ogladniecia World War Photos | Jagdtiger "331" of the s.Pz.Jg.Abt. 653, 1945 | World War Photos Dziękuję! Nie zdecydowałem się jeszcze na prototyp, pewnie będzie bez niego. Podczas myślenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan_Kolesnikov Napisano 12 Lutego 2022 Autor Share Napisano 12 Lutego 2022 A więc kontynuacja. Zebrane rolki. Dopóki ich nie przykleiłem. Przykleiłem siatki. Kratki od ET są nieco większe niż siedzenia. Dlatego postanowiłem włożyć z zestawu. Przyjechały ciężarówki. Ładny) Zebrano sztabkę. Następnie biorę tylną płytę. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi