Nexus Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 Jak się okazuje firma MrHobby produkuje również modele. Dzięki uprzejmości sklepu m-zone.pl otrzymałem możliwość zrobienia inboxa tego interesującego modelu. Co niniejszym czynię dla cywili Ghia może być zrobiona w dwóch wariantach: hardtop i cabrio. Czarna ramka jest z gumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 20 Czerwca 2008 Share Napisano 20 Czerwca 2008 Witam!! Bardzo ciekawy model muszę przyznać!! Widziałem Karmanna na żywo pare razy na zlotach aut zabytkowych i mimo to że mam prawie 19 lat to takie auta mi się podobają Gdzieś widziałem też model tego wozu nie pamiętam jakiej firmy w każdym razie wyglądał jakby 20 lat stał w stodole. Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi