MarDro Napisano 14 Lutego 2022 Share Napisano 14 Lutego 2022 Interesuje mnie kompletny zestaw Panda Hobby 35003 COUGAR 4X4 MRAP 1/35 Proszę o wszystkie propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 15 Lutego 2022 Share Napisano 15 Lutego 2022 (edytowane) Mam do niego koła żywiczne z ugięciem oraz blaszki info na pw Edytowane 15 Lutego 2022 przez SnajperTBG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarDro Napisano 15 Lutego 2022 Autor Share Napisano 15 Lutego 2022 2 godziny temu, SnajperTBG napisał: Mam do niego koła żywiczne z ugięciem oraz blaszki info na pw Koła mi dzisiaj przyszły, na blaszki czekam do maja Ale jak masz nq sprzedaż model to biorę z blachami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarDro Napisano 15 Lutego 2022 Autor Share Napisano 15 Lutego 2022 2 godziny temu, bulik58 napisał: A jak daleko jestes ze swoim? Moze ci sie znudzil , jesli tak to puk puk do okienka Dobra myśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi