gren Napisano 27 Marca 2022 Share Napisano 27 Marca 2022 Rzymski katafrakta kupiony jako 75 mm ale ma 90mm .RP models z trzema niedoskonałościami (może mieć więcej ale nie zgłębiałem tematu) jezdziec wyposażony w japoński miecz, pieszy ma za długa szubę i pofalowaną tylko z zewnątrz, kropierz ma różnej wielkości wzorki z obu stron . miecz i płaszcz przerobiłem .nie wiem czy nie przemalować skał ,całkiem mi się podobały przed zmontowaniem całości ale po montażu znacznie mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gren Napisano 27 Marca 2022 Autor Share Napisano 27 Marca 2022 cd 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winrich Napisano 27 Marca 2022 Share Napisano 27 Marca 2022 skałki takie dość nudne wyszły. Ja bym przemalował. Fajny płaszcz. Jak malowałeś tatuaże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gren Napisano 29 Marca 2022 Autor Share Napisano 29 Marca 2022 W dniu 27.03.2022 o 22:47, winrich napisał: skałki takie dość nudne wyszły. Ja bym przemalował. Fajny płaszcz. Jak malowałeś tatuaże? Nad skałkami pochylę się w wekend bo im dłużej je widzę to mniej mi się podobają.spróbuję zrobić granit . tatuaż o ile pamiętam to bardzo rozcieńczoną farbą tak żeby tylko nie powstawały krople pigmentu przy malowaniu takim prawie suchym pędzlem.Farbkę akrylową dostałem od dziecka i ma więcej pigmentu niż vallejo w każdym razie lepiej się rozprowadzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi