Endrju Napisano 31 Marca 2022 Share Napisano 31 Marca 2022 Posiadam komplet samych zeszytów z serii kolekcjonerskiej Czołgi Świata 48 szt. oraz Kolekcja Wozów Bojowych 74 szt. i zamierzam je zutylizować chyba, że ktoś jest zainteresowany przejęciem. Nie chce mi się bawić w wysyłki więc preferowanym sposobem przekazania jest odbiór osobisty albo u mnie w Sobótce ewentualnie istnieje możliwość umówienia się na przekazanie zeszytów we Wrocławiu. Pozdrawiam. Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 29 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2022 We Wrocławiu nie ma chyba chętnych na te zeszyty. Szkoda mi utylizować tych zeszytów więc jeśli ktoś spoza rejonu Wrocławia byłby chętny to proszę o kontakt. Może znajdziemy jakiś sposób przerzutu. Pozdrawiam. Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krn78 Napisano 11 Listopada 2022 Share Napisano 11 Listopada 2022 Napisałem do Pana wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi