GrzechuG Napisano 26 Czerwca 2008 Share Napisano 26 Czerwca 2008 Prezentuję tu mojego Phantoma. Wyszedł mi raczej tragicznie ale obiecałem w "warsztacie" że będzie galeria. Na początku miał być w malowaniu "Tigermeet" ale mi zupełnie nie wyszedł. zmyłem go benzyną i pomalowałem go jeszcze raz. Jak wspomniałem jestem z wykonania go przeze mnie niezadowolony . Na pewno pojawi się teraz sporo komentarzy "mogłeś zrobić to tak a tamto inaczej...", wiem o tym że mogłem go zrobić go lepiej ale z powodu pewnych problemów w rodzinie (w ogóle nieoczekiwany pogrzeb ) nie mogłem się nad nim skupić. Robiłem go raczej dla zabicia myśli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 26 Czerwca 2008 Share Napisano 26 Czerwca 2008 Nie jest tak żle żeby nie mogło być gorzej Ale powiem tak: 1. Widać łączenia połówek zbiorników(zwłaszcza lewy) 2. Nie widać części lini podzału na skrzydłach i nitów (widać je na niepomalowanym modelu) 3. Kabiny zrobione bardzo fajnie 5. Część spodnia za dyszami ( na czarno) fatalnie, taśma maskująca by się przydała Generalnie można bardzo fajnie pomalować pędzlem model, rzadka farba, dwie, trzy warstwy, płaski pędzel do dużych powierzchni ( Phantom mały nie jest nawet w 1/72). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi