gren Napisano 27 Kwietnia 2022 Share Napisano 27 Kwietnia 2022 Jak to powie moja córka - następna golaska. Niniejszym cofam wszystkie kalumnie które rzucałem na figurki 28 i 30 mm. Ta ma 28 i jest przy czym popracować .,choć bez dobrej lupy raczej ciężko niestety rejon oczu był kilka razy malowany i ma troche za dużo f arby Poprawię sie następnym razem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gren Napisano 27 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2022 będę testował zdięcia bo jakoś robią mi się za jasne gdzieś w trakcie dodawania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 28 Kwietnia 2022 Share Napisano 28 Kwietnia 2022 No ciekawe to jest. Jak dla mnie to świetny warsztat. Ciekawa scenka. Czy cieniowanie ciała księżniczki nie jest zbyt intensywne? W tym intensywnym cieniowaniu, które technicznie jest OK dla mnie gubi się trochę piękno kobiecego ciała. A może ja na to patrzę zbytnio z męskiego punktu widzenia? Trudno mi się do tego odnieść bo szczerze to pierwszy raz taką figurkę widzę. Pozdrawiam. Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gren Napisano 28 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2022 dalej testuję dodawanie zdjęć to ma ponad2MB zobaczę jak wyjdzie w komputerze 10 godzin temu, Endrju napisał: zastanawiam się czy cieniowanie nie jest za słabe ale jakoś nie mam przekonania do bardziej czarnych farb . ale zdjęcia są do du.. i rozjaśniają się na zmianie rozmiaru przy dodawaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 28 Kwietnia 2022 Share Napisano 28 Kwietnia 2022 No na tym zdjęciu faktycznie wygląda to inaczej. Dużo lepiej. Zdjęcie to jednak zdjęcie. Najlepiej w oryginale oglądać. Pozdrawiam. Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi