koksik750 Napisano 30 Czerwca 2008 Napisano 30 Czerwca 2008 No i przyszła pora....pora na coś więcej niż model prosto z pudła.. czas na body kit... Na pierwszy ogień idzie BMW E36 M3 firmy Dragon. A oto co chce zrobić (proszę później nie pisać że nie zrobiłem wiernej kopii - po prostu wzoruje się na zdjęciach i wybieram z nich to co mi pasuje): Jedyny body kit jaki znalazłem - nie przesadzony, gustowny i oto w tym chodzi - jedno do drugiego ma pasować Model właśnie moczy się w cleanluxie ponieważ karoseria była fabrycznie pomalowana. Zastanawiam się także co do felg.. Jeszcze dziś mam nadzieję zająć się progami - jeśli je skończę będę mógł zająć się nadkolami Cytuj
paffko Napisano 30 Czerwca 2008 Napisano 30 Czerwca 2008 ciekawie się zapowiada, a patrząc na Twoje poprzednie modele i sposób ich wykonania...nie pozostaje mi nic innego jak wziąć ze sobą kontener popcornu, cysterne jakiegoś słodkiego bąbelkowanego napoju i zasiąść na widowni Pozdrawiam Cytuj
Bilonzo Napisano 30 Czerwca 2008 Napisano 30 Czerwca 2008 No koksik750 , body kit i bardzo ciekawy samochód taki jak BMW. Już nie mogę się doczekać efektu końcowego . Pozdrawiam Cytuj
ccrriiss Napisano 30 Czerwca 2008 Napisano 30 Czerwca 2008 TAK to czekamy czekamy mistrzu A kolorek też będzie czerwony czy inny Pozdrawiam ccrriiss Cytuj
KRUGER_MAN Napisano 30 Czerwca 2008 Napisano 30 Czerwca 2008 No ładna bmka , szykuje sie kolejne cacko do kolekcji . powodzenia i pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi