koksik750 Napisano 30 Czerwca 2008 Share Napisano 30 Czerwca 2008 No i przyszła pora....pora na coś więcej niż model prosto z pudła.. czas na body kit... Na pierwszy ogień idzie BMW E36 M3 firmy Dragon. A oto co chce zrobić (proszę później nie pisać że nie zrobiłem wiernej kopii - po prostu wzoruje się na zdjęciach i wybieram z nich to co mi pasuje): Jedyny body kit jaki znalazłem - nie przesadzony, gustowny i oto w tym chodzi - jedno do drugiego ma pasować Model właśnie moczy się w cleanluxie ponieważ karoseria była fabrycznie pomalowana. Zastanawiam się także co do felg.. Jeszcze dziś mam nadzieję zająć się progami - jeśli je skończę będę mógł zająć się nadkolami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 30 Czerwca 2008 Share Napisano 30 Czerwca 2008 ciekawie się zapowiada, a patrząc na Twoje poprzednie modele i sposób ich wykonania...nie pozostaje mi nic innego jak wziąć ze sobą kontener popcornu, cysterne jakiegoś słodkiego bąbelkowanego napoju i zasiąść na widowni Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 30 Czerwca 2008 Share Napisano 30 Czerwca 2008 No koksik750 , body kit i bardzo ciekawy samochód taki jak BMW. Już nie mogę się doczekać efektu końcowego . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 30 Czerwca 2008 Share Napisano 30 Czerwca 2008 TAK to czekamy czekamy mistrzu A kolorek też będzie czerwony czy inny Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 30 Czerwca 2008 Share Napisano 30 Czerwca 2008 No ładna bmka , szykuje sie kolejne cacko do kolekcji . powodzenia i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 30 Czerwca 2008 Share Napisano 30 Czerwca 2008 I to jest to nareszcie coś od siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi