Pafica Napisano 30 Czerwca 2008 Share Napisano 30 Czerwca 2008 Buduję sobie "easy eight", ale jakoś ona w amerykańskim oliwkowym mi nie gra... i tu rodzi się pytanie-ta wersja była używana w Ardenach, Belgii czy innych takich? Bo z szermanów jestem zielony a białe zimowe malowanie jakoś mi przydło do gustu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemos19 Napisano 30 Czerwca 2008 Share Napisano 30 Czerwca 2008 Życzę powodzenia z tym mało dokładnym i nie trzymającym skali modelu Wszedł do służby w grudniu 1944r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 1 Lipca 2008 Autor Share Napisano 1 Lipca 2008 Delikatnie powiedziawszy nie trzymający skali. Mógłby rozjechać tygrysa gdyby chciał. A model ukończony, można obejrzeć w galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi