Maciek92 Napisano 1 Lipca 2008 Share Napisano 1 Lipca 2008 In-box ostatnio zakupionego modelu W pudle znajdziemy bardzo ładny żywiczny odlew podwozia, nadwozia, przedniego zderzaka i deski rozdzielczej. Poza tymi elementami znajdziemy gumowe opony, metalowe felgi, dużo części z białego metalu, oszklenie vacu, 3 blaszki fototrawione (2 duże i 1 mała), duży arkusik kalkomanii i oczywiście instrukcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 1 Lipca 2008 Share Napisano 1 Lipca 2008 Powiem Ci że myślę nad tym modelem ale w wersji street. Szkoda że nie robia tego w cywilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeeeek Napisano 1 Lipca 2008 Share Napisano 1 Lipca 2008 fajny model ile cię kosztował i gdzie go kupiłeś(o ile mi wiadomo to Anglia) ile kosztowała cię przesyłka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 1 Lipca 2008 Autor Share Napisano 1 Lipca 2008 koksik750 no szkoda bo zlepiłbym sobie taką DB9 saxot model kupiłem za ok 99 funtów w Hiroboy'u (po ustawieniu na złote model kosztował 425 zł, a zwykła przesyłka lotnicza ok 55 zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeeeek Napisano 1 Lipca 2008 Share Napisano 1 Lipca 2008 łożesz ku...a narazie nie mam tyle kasy ale może w przyszłości, i tak pierwszy w kolejce do kupienia jest cityliner revella który jest o stówę tańszy więc na niego się chyba skusze pozdrawiam saxot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 1 Lipca 2008 Share Napisano 1 Lipca 2008 Model wykonany na 10 , czekam na relacje , swoją drogą niezła cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 1 Lipca 2008 Autor Share Napisano 1 Lipca 2008 Relacja może za miesiąc lub dwa, wpierw Silvie S13 musze skończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi