wlby Napisano 7 Lipca 2008 Share Napisano 7 Lipca 2008 Witam, nie wiem czy jestem pierwszy z tym "niusem" ale nie znalazłem podobnego, wiec pisze. Znalazłem w necie nowy model GT-R http://www.gtrblog.com/index.php/2008/05/11/tamiya-1-24th-scale-nissan-gt-r-assemble?blog=4 Link do allegro Edit: w tym dziale nie prowadzimy sprzedaży Pozdrawiam Wielebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 7 Lipca 2008 Share Napisano 7 Lipca 2008 Już wiemy o tym nissanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tommi Napisano 8 Lipca 2008 Share Napisano 8 Lipca 2008 Nowy GT-R jest super. Znalazłem takiego na allegro: Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wlby Napisano 8 Lipca 2008 Autor Share Napisano 8 Lipca 2008 także znalazłem na alledrogo, alecz usuneli mi linkacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 8 Lipca 2008 Share Napisano 8 Lipca 2008 Ja już dawno zamówiłem ale czeka jeszcze w sklepie aż dojdą produkowane już świeżutkie felunie Aoshimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wlby Napisano 8 Lipca 2008 Autor Share Napisano 8 Lipca 2008 to koniecznie musisz dać relacje do Warsztatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 8 Lipca 2008 Share Napisano 8 Lipca 2008 to koniecznie musisz dać relacje do Warsztatu U Niego zawsze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi